Top Cars, ruim 30 jaar een begrip in Haarlem

peter-top-cars-occasionsTop Cars is niet meer weg te denken in de stad Haarlem. Het autobedrijf zit inmiddels al ruim 30 jaar in Haarlem en heeft daar een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. Wat voor type je ook bent, voor klasse, kwaliteit en de allerbeste service moet je bij Top Cars zijn.

In 30 jaar kan er veel veranderen. De inhoud van onze showroom, groot 1400 m2, laat dat duidelijk zien. Stond er toen de oude vertrouwde Kever ongeduldig op een nieuwe eigenaar te wachten, tegenwoordig bieden wij een grote collectie van topmerken in Dealeroccasions aan. Iedereen heeft immers een andere smaak en een ander budget.

Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat wij ons uiterste beste doen om iedere klant vakkundige informatie te geven over de nieuw aan te schaffen auto.” zegt eigenaar Peter Verstraten.

Bij Top Cars tref je gegarandeerd betrouwbare auto’s en altijd goede service, en kwaliteit aan. Bovendien stellen wij ons uiterst flexibel op en staan garant voor een snelle levering. We zijn tevens aangesloten bij de Nationale Auto Pas. Iedere auto heeft een gegarandeerde kilometerstand. Je weet zeker dat de auto altijd goed is onderhouden.

Als extra geeft Top Cars garantie, omdat wij voor 100% achter onze auto’s staan. Daarbij hoort vanzelfsprekend de service van een topdealer. Top Cars is echter meer dan alleen een verkooppunt voor de verkoop van auto’s. We beschikken over een eigen werkplaats met een erkend APK keuringstation. Het onderhoud wordt uitgevoerd door gediplomeerde service monteurs. We bieden dagelijks de mogelijkheid om een werkplaatsafspraak in te plannen.

Omdat we onze klanten graag helpen met een totaalpakket rondom mobiliteit kunnen zij ook bij ons terecht voor de scherpste financieringen. Nu kopen én volgend jaar betalen tegen nul procent rente.

Ter gelegenheid van ons dertig jarig jubileum wordt bij iedere occasion liefst drie jaar gratis APK aangeboden. Deze actie geldt tot aan het eind van het jaar 2012. Een bezoek aan de showroom op de Spaarndamseweg 380 is van harte aan te bevelen. Op onze voorraadpagina staat het actuele aanbod.